+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

НАШИ ПРОГРАМИ

НЛП Програми

НЛП Програми

НЛП Програми   Невро Лингвистичкото Програмирање е мултидисциплинарна наука базирана на филозофија, лингвистика, антропологија, неуронаука,…

Прочитај повеќе

Системско работење

Системско работење

Системско работење Методот на Системска работа потекнува од работењето на Морено, Сатир, Наги, Хелингер и…

Прочитај повеќе

Коучинг

Коучинг

Коучинг   Што претставува коучингот?   Како да ги најдам одговорите на моите прашања?  …

Прочитај повеќе

Бизнис Развој

Бизнис Развој

Бизнис Развој   Шестдневен НЛП бизнис курс Дали сакате да комуницирате поефективно? Дали сакате да…

Прочитај повеќе

Новости

Настани

november, 2018

Sort Options
3nov10:00 am- 4:00 pmNLP Practitioner Module 5
4nov10:00 am- 4:00 pmNLP Practitioner Module 5
5nov5:00 pm- 8:30 pmNLP Practitioner Module 5
8nov7:00 pm- 9:00 pmArt & Coaching

РЕГИСТРИРАЈ СЕ ЗА NEWSLETTER

СЕКОГАШ Е ПОДОБРО ДА ИМАШ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Што кажуваат за нас

Отвора врата за нови можности. Подобра комуникација, подобра личност, подобар живот.

Наиле Елези

2018-09-25T11:18:47+00:00

Наиле Елези

Отвора врата за нови можности. Подобра комуникација, подобра личност, подобар живот.
Ниеден сон не е преголем.

Дарио Мирковски
Генерален менаџер

2018-09-25T11:14:08+00:00

Дарио Мирковски
Генерален менаџер

Ниеден сон не е преголем.
Многу инспиративно, трансформирачко и полно со енергија, патување со НЛП автобусот.

Фросина Стаменова

2018-09-25T11:19:37+00:00

Фросина Стаменова

Многу инспиративно, трансформирачко и полно со енергија, патување со НЛП автобусот.
“NLP е доживотно патување на кое вреди да тргнете. Обуката ми донесе подобрување на личен и професионален план за многу кратко време“.

Директор на сектор
Uticities

2018-09-25T11:34:30+00:00

Директор на сектор
Uticities

“NLP е доживотно патување на кое вреди да тргнете. Обуката ми донесе подобрување на личен и професионален план за многу кратко време“.
“NLP е одлична програма за личен и професионален развој. Ни ја открива структурата на она што го правиме и ни појаснува како ги правиме нештата, нудејќи ни при тоа многу моќни техники“.

Емилија Андоновска

2018-09-25T11:30:12+00:00

Емилија Андоновска

“NLP е одлична програма за личен и професионален развој. Ни ја открива структурата на она што го правиме и ни појаснува како ги правиме нештата, нудејќи ни при тоа многу моќни техники“.
Се пронајдов себе си, се засакави себе си, спремна сум да се соочам со сите предизвици. Патувањето продолжува.

Билјана Трајковска Голиќ

2018-09-25T11:27:54+00:00

Билјана Трајковска Голиќ

Се пронајдов себе си, се засакави себе си, спремна сум да се соочам со сите предизвици. Патувањето продолжува.
Се инспирирам правејќи го тоа што го сакам. Остани поврзан со твојата душа.

Зорица Попоска

2018-09-25T11:11:44+00:00

Зорица Попоска

Се инспирирам правејќи го тоа што го сакам. Остани поврзан со твојата душа.
Се испоставува дека ниедна група на луѓе не е собрана без причина. Ние всушност чудно одговараме заедно за да достигнеме совршенство.

Небојша Илијески
Режисер

2018-09-25T10:37:02+00:00

Небојша Илијески
Режисер

Се испоставува дека ниедна група на луѓе не е собрана без причина. Ние всушност чудно одговараме заедно за да достигнеме совршенство.
„Оваа обука ми го доближи NLP и го внесе во мене. Книгите и теоријата оживеаја и навлегов во системот на NLP преку ова прекрасно искуство“.

Ирена Јакимова

2018-09-25T11:32:10+00:00

Ирена Јакимова

„Оваа обука ми го доближи NLP и го внесе во мене. Книгите и теоријата оживеаја и навлегов во системот на NLP преку ова прекрасно искуство“.
НЛП – ти помага, им помага на останатите, им помага на сите и го прави светот подобро место за живеење полно со љубов и среќни луѓе.

Анита Томеска

2018-09-25T11:26:59+00:00

Анита Томеска

НЛП – ти помага, им помага на останатите, им помага на сите и го прави светот подобро место за живеење полно со љубов и среќни луѓе.
„NLP е најдобар начин за управување со промените – лични и организациски“

Елица Перчинкова
Експерт за човечки ресурси - АЕК Телекомуникации

2018-09-25T11:29:13+00:00

Елица Перчинкова
Експерт за човечки ресурси - АЕК Телекомуникации

„NLP е најдобар начин за управување со промените – лични и организациски“
„ Посакувам основната обука за NLP да стане рутинска обука за сите менаџери во Македонија. Комуникацијата со нас самите, со нашите колеги и клиенти е самиот почеток на нашиот личен и професионален успех, а оваа обука нуди прекрасни сознанија за она што го гледаме, она што го допираме и она што го слушаме“.

Тања Евросимовска
Магистер по бизнис администрација и финансии, генерален менаџер на BI-MEKLTD

2018-09-25T11:33:23+00:00

Тања Евросимовска
Магистер по бизнис администрација и финансии, генерален менаџер на BI-MEKLTD

„ Посакувам основната обука за NLP да стане рутинска обука за сите менаџери во Македонија. Комуникацијата со нас самите, со нашите колеги и клиенти е самиот почеток на нашиот личен и професионален успех, а оваа обука нуди прекрасни сознанија за она што го гледаме, она што го допираме и она што го слушаме“.
Се додека си веруваш себе си, знаеш како да живееш!

Дрита Зекири

2018-09-25T11:21:16+00:00

Дрита Зекири

Се додека си веруваш себе си, знаеш како да живееш!
За мене, НЛП Мастер практиционер беше како анимираниот филм Барајќи ја Дори! Одлични лекции, корисни вежби, прекрасно патување, внатрешно патување и убави луѓе.

Натали Јованова

2018-09-25T11:20:23+00:00

Натали Јованова

За мене, НЛП Мастер практиционер беше како анимираниот филм Барајќи ја Дори! Одлични лекции, корисни вежби, прекрасно патување, внатрешно патување и убави луѓе.
Јас сум без зборови! Само направи го тоа!

Боби Маркоски
Готвач-шеф

2018-09-25T11:15:00+00:00

Боби Маркоски
Готвач-шеф

Јас сум без зборови! Само направи го тоа!
Она што го правиш во животот е важен дел од твојот ден. Како ќе го потрошиш?
Времето е драгоцено, затоа прифати го предизвикот. Осмели се да имаш класа и само почувствувај каде се наоѓаш во моментот.

Тања Евросимовска
Управен директор – Би-Мек

2018-09-25T11:13:07+00:00

Тања Евросимовска
Управен директор – Би-Мек

Она што го правиш во животот е важен дел од твојот ден. Како ќе го потрошиш? Времето е драгоцено, затоа прифати го предизвикот. Осмели се да имаш класа и само почувствувај каде се наоѓаш во моментот.
Сите имаме избор да го живееме животот што сакаме да го имаме. НЛП помага за да се направи стратегија за тоа.

Христина Лозаноска
Менаџер на човечки ресурси

2018-09-25T11:17:56+00:00

Христина Лозаноска
Менаџер на човечки ресурси

Сите имаме избор да го живееме животот што сакаме да го имаме. НЛП помага за да се направи стратегија за тоа.
Јас сум тоа што сум... Најдобра верзија од себе си! НЛП ми носи мир и хармонија!

Катерина Ангеловска
Тренер

2018-09-25T11:23:54+00:00

Катерина Ангеловска
Тренер

Јас сум тоа што сум... Најдобра верзија од себе си! НЛП ми носи мир и хармонија!
Прекрасни моменти од тоа за што навистина се работи. Секогаш е интересно да се запали светлото и да се почне со движење.

Марија Илиеска
Едукатор и педагог

2018-09-25T11:10:54+00:00

Марија Илиеска
Едукатор и педагог

Прекрасни моменти од тоа за што навистина се работи. Секогаш е интересно да се запали светлото и да се почне со движење.
Ја видов разликата а сепак сличноста помеѓу семејните и огранизационите констелации и подлабоките слоеви на скриениот ред кој мочно влијае на целиот систем наречен – ЈАС.

Мирослав Пендароски
Психолог, Професор на Универзитет

2018-09-25T11:09:52+00:00

Мирослав Пендароски
Психолог, Професор на Универзитет

Ја видов разликата а сепак сличноста помеѓу семејните и огранизационите констелации и подлабоките слоеви на скриениот ред кој мочно влијае на целиот систем наречен – ЈАС.
Будење на внатрешниот поспан ЈАС!

Станислав Василковски
ИТ специјалист

2018-09-25T11:16:00+00:00

Станислав Василковски
ИТ специјалист

Будење на внатрешниот поспан ЈАС!
Ова е убаво, незаборавно патување на себе-развој. Треба да се проба!

Александра Кацарски
Специјалист по човечки ресурси

2018-09-25T11:16:53+00:00

Александра Кацарски
Специјалист по човечки ресурси

Ова е убаво, незаборавно патување на себе-развој. Треба да се проба!
„ Оваа обука ми помага во мојот личен развој кој сметам дека е многу битен за да успеам во мојата кариера”

Марија Милошеска
психолог/едукатор

2018-09-25T11:31:16+00:00

Марија Милошеска
психолог/едукатор

„ Оваа обука ми помага во мојот личен развој кој сметам дека е многу битен за да успеам во мојата кариера”
Позитивен ум!
Убава енергија!
Имам сила над своите мисли!

Билјана Ристовска
Менаџер на човечки ресурси

2018-09-25T11:22:15+00:00

Билјана Ристовска
Менаџер на човечки ресурси

Позитивен ум! Убава енергија! Имам сила над своите мисли!
По НЛП курсот, јас сум повеќе јас од било кога.
Со овој прв чекор, продолжувам да одам во насока на моите соништа!

Магдалена Михајлоска

2018-09-25T11:25:28+00:00

Магдалена Михајлоска

По НЛП курсот, јас сум повеќе јас од било кога. Со овој прв чекор, продолжувам да одам во насока на моите соништа!
Не постои одвоеност помеѓу приватното и бизнисот. Патуваш со твојот систем насекаде. Секаде каде што одиш, го носиш твојот систем со тебе.

Ирена Јакимова
Консултант, тренер

2018-09-25T10:41:43+00:00

Ирена Јакимова
Консултант, тренер

Не постои одвоеност помеѓу приватното и бизнисот. Патуваш со твојот систем насекаде. Секаде каде што одиш, го носиш твојот систем со тебе.

Наше видео

Наши клиенти