+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Марина Анчевска – Жена Менаџер за 2015-та година

Марина Анчевска – Жена Менаџер за 2015-та година

Ни претставува особена чест да објавиме дека оваа година Марина Анчевска, менаџер на „Центар за бизнис психологија, Системски & НЛП“ е една од жените менаџери за 2015-та година.
Ви благодариме на сите за поддршката и соработката. Благодарност до aгенцијата „Марили“ за признанието и им посакуваме уште многу години успешна работа.
Честитки за сите жени менаџери за 2015-та година и им посакуваме да продолжат со своите успеси и да бидат инспирација за многу жени не само во Македонија, туку и во целиот свет.