+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Први Сертифицирани Коучи во Центарот за Бизнис Психологија

Први Сертифицирани Коучи во Центарот за Бизнис Психологија

Прекрасни, инспиративни и мотивирани луѓе! Првата група на коучи во нашиот Центар за бизнис психологија “Системски & НЛП” ја заврши целата Total Coaching Програма и го положи испитот.

Ова се само дел од групата на коучи која броеше 12 луѓе чии соништа веќе се остварија.

Центарот за бизнис психологија “Системски & НЛП” е првиот и единствениот центар во Македонија кој обезбедува коучинг едукација и промовирање на коучингот како кариера од иднината!

Честитки за сите!