+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Семејни системи – Чувство на припадност и лојалност кон семјниот

Семејни системи – Чувство на припадност и лојалност кон семјниот

Очигледно е дека многу луѓе не движат слични прашања:
Каде припаѓам?
На кого сум му лојален?

На 18 септември од 18 до 21 часот можете да учествувате на работилницата за Семејни системи!

Дали сакате да научите нешто повеќе за тоа како функционира еден семеен систем и какво влијание има истиот во вашето секојдневие?
Да дознаете дали лојалноста ве лимитира или ве мотивира и кои вредности се поврзани со чувството на припадност?
Како чувството на припадност и лојалност влијаат во вашето секојдневие?

Низ практични вежби ќе откриете кои скриени динамики од вашето семејство ги превземате и истите ја креираат вашата лојалност кон системот. Чувството на припадност кон одреден семеен систем се рефлектира во секојдневната комуникација и однесување.
Потребата да се припаѓа некаде креира совест, вина и невиност.
Секое дејствување или реакција на некое дејствување е во насока на барање на баланс во системот во кој припаѓате или сакате да припаѓате.

Приклучете се и откријте што ве формира како личност и од кои семејни динамики го градите вашето однесување, начин и стратегија за преживување.

Бројот на места за учество на настанот е ограничен до 12 учесници.

Предавач: Марина Анчевска – НЛП тренер, бизнис и лајфстајл коуч, мотивацискиговорител и говорител на конференции, јога учител, холистички терапевт.

Вашата инвестиција изнесува 700 денари.

Пријавување и информации на
078 402 762 или на contact@centerbpsee.com