+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Човечкиот капитал – трошок или инвестиција?

Човечкиот капитал – трошок или инвестиција?

Повторно почнуваме со серија на нови работилници кои што имаат за цел да Ве освежат, мотивираат и инспирираат да ја живеете најдобрата верзија од себе.

Време: 17.30 – 19.30 часот

27-ми септември
Човечкиот капитал – трошок или инвестиција?

Во пресрет на 8-та Интернационална конференција за човечки ресурси Ве покануваме на интерактивна работилница за човечкиот капитал и колку истиот е искористен и вреднуван.

Колку инвестирате во себе и својот личен развој и зошто е тоа важно? Како можат лидерите успешно да ги менаџираат промените и процесите во организацијата?

Професијата менаџер за човечки ресурси е мостот помеѓу вработените и лидерите. Кој и како чекори по тој мост и во кој правец се движи е клучно за успехот на организацијата.

Говорници на оваа тема:
Марина Анчевска – НЛП Тренер и основач на „Центар за Бизнис психологија, Системски НЛП – Југоисточна Европа“;
Христина Лозановска – Претседател на „Македонската асоцијација за човечки ресурси“ и Менаџер за човечки ресусри во „Народна Банка на Република Македонија“.

Цена: 500 денари и во истата е вклучен и коктел. Плаќањето се врши на самиот настан.
Пријавете го своето присуство на 078 402 762 или contact@centerbpsee.com