+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Шестдневна Бизнис НЛП Програма во НБРМ

Шестдневна Бизнис НЛП Програма во НБРМ

Тимот на високото раководство на „Народна банка на Република Македонија“ успешно ја заврши шестдневната Бизнис НЛП програма.

Им чеситаме!

Луѓето кои се мотивирани и определени, со проширен став за промени се оние кои ќе донесат подобри резултати во окружувањето како целина.