+389 2 61 44 875; +389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Љубов и Бизнис – КОНФЕРЕНЦИЈА

Љубов и Бизнис – КОНФЕРЕНЦИЈА
ljubiv-i-biznis-header
Бидете дел од Елитниот бизнис настан „ Љубов и Бизнис“  – мотивациска конференција

Слушнете ги тајните на успехот на познатите мотивациски тренери и успешни бизнисмени, од кои ќе научите како да дојдете до резултатите кои ги посакувате. Доведете го вашиот бизнис и кариера на едно сосема ново ниво создавајќи негораничени можности!

Време: 3 Ноември 2016г., 09:00 – 16:00 часот     |     Локација: Holiday INN  – Скопје

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТА:

 • Претприемачи;
 • Директори, менаџери;
 • Тренери;
 • Консултанти од јавниот, приватниот и невладиниот сектор;
 • Студентите и;
 • Невработени лица;

Учесниците ќе имаат можност за интерактивен разговор, да ги споделат своите идеи и да се поврзат со луѓето и менаџерите  од нивниот домен на работа.

Што добиваат учесниците на конференцијата:

 • Понекогаш само една практична идеја може драстично да влијае на успехот на Вашата компанија. Добијте увид на бизнис моделот и тактиките за успех од најдобрите и најуспешните;
 • Како Вашата работа да ја работите со љубов и емоција, а не дека морате тоа да го правите;
 • Дознајте од која емоција делувате во работата и како сето тоа се рефлектира на вашите резултати;
 • Како со менување на вашиот mindset можете да постигнете врвни резултати во вашата кариера;
 • Како клиентите да ве изберат токму вас во време на огромна конкуренција;
 • Како да изградите вистински вредности поради кои ќе бидете препознатливи и барани на пазарот;
 • Како да напредувате во својата компанија останувајќи на свој идентитет;
 • Начини и вештини за надминување на кризните периоди во бизнисот и кариерата;
 • Нови знаења и бизнис информации кои ќе бидат од непроценлива вредност за развојот на Вашата кариера и Вашата компанија;
 • Практичен увид за најесенцијалните вештини потребни за напредок во денешната бизнис околина, директно од личните искуства на некои од најпознатите менаџери во Македонија и регионот;
 • Networking – Запознајте ги Вашите потенцијални клиенти, соработници и бизнис партнери, на местото каде што ќе се сретнат најиновативните лидери од бизнис сектор;