+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Херојско патување

2018 е на прагот и ова е ваша уникатна можност да го започнете своето Херојско патување!

Научете како, од првиот меѓународно сертифициран НЛП Тренер, коуч и мотиватор во Македонија – Марина Анчевска!

Своето долгогодишно искуство и знаењето стекнато лично од најуспешните, меѓу кои Tony Robbins и Eric Worre, го пренесува на свој уникатен начин, лесно прифатлив и веднаш применлив.

Научете ги тајните на успешните луѓе кои херојски се справуваат со нивните животни предизвици и патувања.

Зоран Витанов, Коста Петров, Мери Терзиева, Катерина Ангелковска и Кармен Михајловска ќе ве инспирираат и мотивираат со нивните успешни приказни.

Предновогодишен корисен и мотивирачки тренинг не само за вас индивидуалците, туку и за сите компании кои што сакате да ги инспирирате и мотивирате вашите вработени!

Преку моќните НЛП техники, провокативни коучинг прашања, техники на дишење и креативни визуализации, овој инспиративен и интерактивен тренинг, може да ви донесе целосно ослободување на вашата внатрешна моќ!

Трансформирајте го стравот во внатрешна моќ, тагата во радост, осаменоста во љубов, лутината во акција и засекогаш ослободете го херојот во себе!

До кога ќе барате изговори наместо решенија?
До кога ќе трошите време, пари и енергија наместо да ги инвестирате?
До кога ќе се задоволувате со малку наместо да црпите од непресушениот извор?
Што ве спречува?
Кој го контролира квалитетот на вашиот живот?

Во секој од вас има моќна сила која што ако еднаш ја ослободите, тогаш секоја ваша цел и визија можат да бидат остварени.

До кога ќе чекате да дојде вашето време, да се смени околината, да дојдат подобри времиња?
Кога ако не, сега?

Кажете му ДА на својот живот, бидете херој и започнете го вашето херојско патување.

Тренер на програмата

Марина Анчевска

Марина Анчевска

Teacher

Директор / Основач на Центар за Бизнис Психологија – ЈИЕ

Регистрирај се за програмата

  • Вашата инвестиција за да го разбудите херојот во вас изнесува: 4.600 денари. Сите корисници на Lyoness, добиваат cashback! За повеќе од 5 учесници од компании, добивате 10% попуст, за повеќе од 10 учесници добивате 15% попуст. Задолжително пријавете го своето присуство. Вашето место во групата е загарантирано само со уплата на котизација на следната сметка: Центар за бизнис Психологија, Системска и НЛП Стопанска Банка За учество на обука - Херојско Патување 200-001647621719