+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Бизнис Развој

Бизнис Развој

 

Шестдневен НЛП бизнис курс

Дали сакате да комуницирате поефективно? Дали сакате да научите како да се справувате со отпорот? Дали сакате да се научите алатки за себе-набљудување? Дали сакате да бидете повидливи на работното место?Институтот за применета психологија ви нуди шестдневен бизнис НЛП курс. По обуката, ќе можете да комуницирате на подобар начин користејќи многу НЛП алатки во различни ситуации како состаноци со тимови, интервјуа за оценување на работењето на вработените , работни состаноци. Ќе можете подобро да се справувате со конфликтите и да ја зголемите самодовербата.

Обуката се состои од три дво-дневни модули:
Ден 1 и 2: НЛП и потсвесното. Ќе добите увид во што претставува НЛП и како тоа функционира во секојдневната комуникација

Ден 3 и 4:   NLP и промената – како таа настанува? Не е лесно свесно да се направи промена. Што ги спречува луѓето да се сменат? Како да се справите со отпорот?

Ден 5 и 6:Јазикот и расположението. Како да управувате со вашето сопствено расположение и како да возите во правец на она што сакате да се случи? Научете да ги препознаете бројните потсвесни програми во јазикот и во вашето доаѓање и заминување, и доаѓањата и заминувањата на другите.

Тренер

Марина Анчевска

Марина Анчевска

Teacher

Директор / Основач на Центар за Бизнис Психологија – ЈИЕ

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ СЕ СЕКОГАШ ПОДОБРИ

Настани