+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Коучинг

Коучинг

 

Што претставува коучингот?

 

Како да ги најдам одговорите на моите прашања?

 

Коучингот, клуч за разбирање на себеси и за личен развој.

 

Ако имате прашања, но не можете да ги најдете одговорот. Ако сакате нова работа, но не ја барате. Ако сметате дека вредите повеќе но тоа не го покажувате. Коучингот може да биде одговор. Коучингот претставува процес на постигнување на специфичен личен или професионален резултат со клиентот (лице, тим или организација на пример). Целта на коучингот може да биде и одредување на специфичната цел.

Тренер

Марина Анчевска

Марина Анчевска

Teacher

Директор / Основач на Центар за Бизнис Психологија – ЈИЕ

Како функционира Коучингот

Интервју
Кога ќе не контактирате за коучинг, можете да одредите за кој тип на коучинг сте заинтересирани. Целта на ова интервју е да се запознаеме меѓу себе, да говориме за целите и очекувањата од коучингот.

Локација
Коучингот може да се одржи на било која локација: Во вашите бизнис простории. Во нашите тренинг локации во Скопје.

Контактирајте не и ние ќе најдеме локација што ќе одговара на двете страни.
+389 2 61 44 875
+389 78 402 762

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ СЕ СЕКОГАШ ПОДОБРИ

Настани

january

18jan5:00 pm- 8:00 pmNLP Practitioner - Module 3
19jan - 20jan 1910:00 amjan 20NLP Practitioner - Module 3
25jan - 27jan 255:00 pmjan 27Corporate team building
29jan5:00 pm- 8:30 pmNLP Starter
31jan - 4febjan 3110:00 amfeb 4Beirut Conference