+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

НЛП Програми

НЛП Програми

 

Невро Лингвистичкото Програмирање е мултидисциплинарна наука базирана на филозофија, лингвистика, антропологија, неуронаука, кибернетика и психологија. Исто така се однесува на фундаменталната интеракција помеѓу нашиот нервен систем, нашите потсвесни програми и нашиот јазик и како оваа интеркација го детерминира нашето однесување.

НЛП е насочено кон:

 • Ефективната комуникација
 • Бесконечните можности
 • Променување на однесувањето
 • Емоциите и верувањата
 • Да се биде успешен во секој чекор кој го преземаме
 • Учењето да биде оптимално употребувајќи ги сите потсвесни капацитети
 • Забава во учењето на можностите

Дали сакате:

 • Да ги подобрите своите резултати како лидер
 • Да изградите исклучително добар тим
 • Да ги промените правилата на игра или културата во вашата организација
 • Да стекнете одлични комуникациски вештини
 • Да бидете успешни во бизнисот и во личниот живот
 • Да го поминувате времето правејќи ги работите кои навистина сакате да ги правите
 • Да бидете поразлични

НЛП ги менува размислувањата, фокусирањето и мотивира во позитивна насока на самодоверба, а со тоа и подобро справување со вашите предизвици и успевате да се трансформирате себе си и бизнисот кој го работите

Искуството со НЛП тренинзите за многу од луѓето преставува искуство кое во целост им го менува животот и им овозможува одржлива промена.

Употребата на НЛП има различни полиња на примена.

Во текот на НЛП програмите добивате испечатени материјали за поминатата програма. Истите се директно доставени од ABNLP со посебна дозвола за употреба. Истите е забрането да се копираат и да се користат за други намени. Авторските права се заштитени од страна на ABNLP чии што автор е Роберт Дилтс и ексклузивното право за нивно користење во рамките на Македонија ги поседува Center for Business Psychology, Systemic NLP – SEE.

По завршувањето на целиот програм се здобивате со Интернационално важечки сертификат.

Тренер на програмата

Митко Керамитчиев

Митко Керамитчиев

Teacher

професионален тренер-консултант

Марина Анчевска

Марина Анчевска

Teacher

Директор / Основач на Центар за Бизнис Психологија – ЈИЕ

НАПРАВИ ПРОМЕНА ВО ТВОЈОТ ЖИВОТ

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ СЕ СЕКОГАШ ПОДОБРИ

Настани

november

3nov10:00 am- 4:00 pmNLP Practitioner Module 5
4nov10:00 am- 4:00 pmNLP Practitioner Module 5
5nov5:00 pm- 8:30 pmNLP Practitioner Module 5
8nov7:00 pm- 9:00 pmArt & Coaching
10nov10:00 am- 4:00 pmNLP Master Practitioner Module 3
13nov5:00 pm- 9:00 pmNLP Starter
14nov5:00 pm- 9:00 pmNLP Starter
17nov10:00 am- 1:00 pmCairo conference
20nov - 22decnov 2010:00 amdec 22Beirut NLP Training
24nov10:00 am- 4:00 pmNLP Master Practitioner Module 4
27nov5:00 pm- 9:00 pmNLP Starter
28nov5:00 pm- 9:00 pmNLP Starter

Оваа програма е акредитирана од: