+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Just Me – Инспиративен Фестивал во Охрид

Just Me – Инспиративен Фестивал во Охрид

Just Me – Инспиративен Фестивал во Охрид

Ексклузивно – За прв пат во Македонија – Фестивал за личен и професионален развој!
Just Me – Инспиративен фестивал во Охрид
Од 25-ти до 28-ми мај
За сите љубопитни трагачи и за останатите кои што чувствуваат потреба за промена, за оние кои што сакаат активно да се вклучат во креирањето на својот живот, да ги оставарат своите лични и професионални цели,
Меѓународниот инспиративен фестивал е сигурно Вашиот најдобар избор!

Energy Management, NLP, Coaching, Business, Systemic Work, Yoga in concert, Energy Dance

Центарот за бизнис психологија “Системски & НЛП” во соработка со професионалци од странство со богато меѓународно искуство, организира инспиративни работилници кои Ве водат на патување низ кое се откривате себеси. Во секој од нас има реалист, критичар и сонувач. Која улога најмногу ја преземате? Дали и кога го изгубивте сонувачот во себе?

Себеспознавање, внатрешно патување, чувство на поврзаност и припадност,
многу забава и дружење!

Петок 26 мај – Energy Dance® / Провокативен бизнис Коучинг® / Yoga in concert®
Сабота 27 мај – Поврзаноста во тимовите / Фамилијарни системи® / Заедничко дружење во Cuba Libre beach bar
Недела 28 мај – Фамилијарни системи® / Yoga in concert® / Инспиративен говор / Коктел и завршување на инспиративниот фестивал

Кои се тренерите кои што ќе ве инспирираат на вашето патување за да бидете –
Едноставно Јас!
Марина Анчевска – NLP / Energy Management® / Energy Dance®
Joke Land – Провокативен бизнис Коучинг® / Фамилијарни системи®
Patricia Conlon – Поврзаноста во тимовите
Yvonne de Hoop en Jan Kuiper – Yoga in concert®

Што подготвивме за вас:  Прекрасни работилници и програми, Јога концерт, кафе и ручек за време на работилниците и коктел.

Вашата инвестиција за овој меѓународен инспиративен фестивал изнесува 21.500 денари.
За дводневно учество на фестивалот инвестицијата изнесува 15.500 денари.
Доколку се одлучите за еден ден учество на фестивалот инвестицијата изнесува 8.500 денари.

Што не е вклучено во цената: Транспорт, сместување и вечера во сабота на 27-ми мај.

Повеќе информации околу програмата и тренерите побарајте на: contact@centerbpsee.com

Петок 26/5
09.30 – 11.00 Работилница – Energy Dance®
11.00 – 14.00 Работилница – Провокативен коучинг® Кафе и чај
14.00 – 14.30 Ручек
14.30 –  18.30 Работилница – Провокативен коучинг® Кафе и чај
18.30 – 19.00 Закуска
19.30 – 21.00 Јога концерт ®
Сабота 27/5
09.30 – 12.00 Работилница – Поврзаност во тимови
12.00 – 13.00 Ручек
13.00 – 18.00 Работилница – Системски консталации® Кафе и чај
19.00 – …. Дружење во Куба либре бар
Недела 28/5
09.30 – 12.00 Работилница – Системски консталации® Кафе и чај
12.30 – 14.00 Јога концерт ®
14.00 – 15.00 Ручек
15.00 – 16.00 Инспиративен говор
16.00 – 17.00 Свечено затварање на програмата Заеднички коктел