+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Шестдневен НЛП бизнис курс

Шестдневен НЛП бизнис курс

Јасен, ефективен и инспиративен

Дали сакате да комуницирате поефективно?

Дали сакате да научите како да се справувате со отпорот?

Дали сакате да се научите алатки за себе-набљудување?

Дали сакате да бидете повидливи на работното место?

Институтот за применета психологија ви нуди шестдневен бизнис НЛП курс. По обуката, ќе можете да комуницирате на подобар начин користејќи многу НЛП алатки во различни ситуации како состаноци со тимови, интервјуа за оценување на работењето на вработените , работни состаноци. Ќе можете подобро да се справувате со конфликтите и да ја зголемите самодовербата.

Обуката се состои од три дводневни модули:
Ден 1 и 2: НЛП и потсвесното. Ќе добите увид во што претставува НЛП и како тоа функционира во секојдневната комуникација

Ден 3 и 4:   NLP и променатакако таа настанува? Не е лесно свесно да се направи промена. Што ги спречува луѓето да се сменат? Како да се справите со отпорот?

Ден 5 и 6:Јазикот и расположението. Како да управувате со вашето сопствено расположение и како да возите во правец на она што сакате да се случи? Научете да ги препознаете бројните потсвесни програми во јазикот и во вашето доаѓање и заминување, и доаѓањата и заминувањата на другите.

Митко Керамитчиев

Митко Керамитчиев

Teacher

професионален тренер-консултант

Марина Анчевска

Марина Анчевска

Teacher

Директор / Основач на Центар за Бизнис Психологија – ЈИЕ

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ СЕ СЕКОГАШ ПОДОБРИ

Настани

november

3nov10:00 am- 4:00 pmNLP Practitioner Module 5
4nov10:00 am- 4:00 pmNLP Practitioner Module 5
5nov5:00 pm- 8:30 pmNLP Practitioner Module 5
8nov7:00 pm- 9:00 pmArt & Coaching
10nov10:00 am- 4:00 pmNLP Master Practitioner Module 3
13nov5:00 pm- 9:00 pmNLP Starter
14nov5:00 pm- 9:00 pmNLP Starter
17nov10:00 am- 1:00 pmCairo conference
20nov - 22decnov 2010:00 amdec 22Beirut NLP Training
24nov10:00 am- 4:00 pmNLP Master Practitioner Module 4
27nov5:00 pm- 9:00 pmNLP Starter
28nov5:00 pm- 9:00 pmNLP Starter

Оваа програма е акредитирана од: