+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Корпоративен коучинг

Корпоративен коучинг

Корпоративен Коучинг

Дали сакате вашите вработени да постапуваат согласно целите, мисијата и визијата на вашата организацијаДали сакате коучинг за целата организација и за сите професионалци кои работат во неа? Дали сакате да создадете здрав дух и виталност на работното место? Дали сакате да развиете лидерство во вашата организација и да го подобрите бизнисот?

Во тој случај, корпоративниот коучинг може да биде метод кој ќе функционира за вашата организација

Целта на корпоративниот коучинг е подигнување на вашата организација на следно ниво. Секој план се прави за да се измери. Секој план за коучинг – и за индивиуалецот и за групата/организацијатасе прави врз основа на почетно интервју со вас или со вашиот тим, и се ускладува со прашањата со кои се соочува вашата организација. Корпоративниот коучинг може да се прави на сите нивоа во организацијата, или на комбинирани нивоа: врвниот менаџмент, менаџментот на средно ниво, оперативно ниво или индивидуално или на ниво на тим.

Марина Анчевска

Марина Анчевска

Teacher

Директор / Основач на Центар за Бизнис Психологија – ЈИЕ

КАКО ФУНКЦИОНИРА КОУЧИНГОТ

Интервју
Кога ќе не контактирате за коучинг, можете да одредите за кој тип на коучинг сте заинтересирани. Целта на ова интервју е да се запознаеме меѓу себе, да говориме за целите и очекувањата од коучингот.

Локација
Коучингот може да се одржи на било која локација: Во вашите бизнис простории. Во нашите тренинг локации во Скопје.

Контактирајте не и ние ќе најдеме локација што ќе одговара на двете страни.
+389 2 61 44 875
+389 78 402 762

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ СЕ СЕКОГАШ ПОДОБРИ

Настани

november

3nov10:00 am- 4:00 pmNLP Practitioner Module 5
4nov10:00 am- 4:00 pmNLP Practitioner Module 5
5nov5:00 pm- 8:30 pmNLP Practitioner Module 5
8nov7:00 pm- 9:00 pmArt & Coaching
10nov10:00 am- 4:00 pmNLP Master Practitioner Module 3
13nov5:00 pm- 9:00 pmNLP Starter
14nov5:00 pm- 9:00 pmNLP Starter
17nov10:00 am- 1:00 pmCairo conference
20nov - 22decnov 2010:00 amdec 22Beirut NLP Training
24nov10:00 am- 4:00 pmNLP Master Practitioner Module 4
27nov5:00 pm- 9:00 pmNLP Starter
28nov5:00 pm- 9:00 pmNLP Starter