+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Коучинг за извршниот тим

Коучинг за извршниот тим

Коучинг за извршниот тим

Дали сакате инспиративни и шармантни лидери во вашата организација? Дали сакате вашиот менаџерски тим да биде инспиративни, да ги води тимовите и секторите во постигнување на  заедничката цел кон која се стреми вашата организација. Дали сакате да им дадете поттик на вашите топ менаџери и на рационално и на емотивно ниво?

Начинот да го сторите ова е преку коучинг за извршниот тим

Коучингот за извршниот тим се стреми кон реализирање на меѓучовечките цели во рамките на организацискиот контекст. Зајакнувањето на личните и деловните лидерски вештини, и за управниот одбор и за менаџерските тимови е многу битна тема. Целта на коучингот е да ги развие индивидуалните амбиции, таленти и шемиЛидерот може да биде инспиративен и да го мотивира својот тим/сектор да се фокусира врз целите и насоката што е поставен пред тимот/секторот само доколку ваквите вештини се развиени на лично ниво или на ниво на менаџерски тим.

Нудиме проактивен Коучинг за топ менаџерите или тимовите кои работат на највисокото менаџерско ниво во организациите, користејќи пристап кој е мерлив. Нашите експерти за коучинг имаат образование во сферата на организациска и трудова психологија, и знаат многу техники и алатки за зголемување на стратегиските и личните увиди во организацијата.

Метод

Коучингот за извршниот тим е направен со цел да одговора на вашата организација. Се користат различни методи од Системското работење и BHMN НЛП.  Развивањето на визија, харизма, лично лидерство и јачина се во фокусот на овој метод.  Составен дел на програмата може да биде и „боксувањето“ (sparring). Коучингот се одвива на ниво на поединец и на ниво на менаџерски/управен тим.

Марина Анчевска

Марина Анчевска

Teacher

Директор / Основач на Центар за Бизнис Психологија – ЈИЕ

КАКО ФУНКЦИОНИРА КОУЧИНГОТ

Интервју
Кога ќе не контактирате за коучинг, можете да одредите за кој тип на коучинг сте заинтересирани. Целта на ова интервју е да се запознаеме меѓу себе, да говориме за целите и очекувањата од коучингот.

Локација
Коучингот може да се одржи на било која локација: Во вашите бизнис простории. Во нашите тренинг локации во Скопје.

Контактирајте не и ние ќе најдеме локација што ќе одговара на двете страни.
+389 2 61 44 875
+389 78 402 762

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ СЕ СЕКОГАШ ПОДОБРИ

Настани

september

11sep5:30 pm- 7:00 pmИнформативно НЛП предавање
12sep1:00 am- 1:00 amCorporate Training
21sep - 22sep 2110:00 amsep 22NLP Starter