+389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Програма НЛП Master Practitioner BHNM®

Програма НЛП Master Practitioner BHNM®

Личен развој на повисоко ниво

Дали сакате да навлезете уште подлабоко во НЛП-то и да научите повеќе НЛП техники и  модели?

Дали сакате да видите повеќе начини на кои може да ги примените различните НЛП техники?

Дали сакате да ја продлабочите Вашата професионалност?

Сето ова ќе го научите во нашата НЛП Мастер Practitioner програма(сертифицирана од ABNLP ).

НЛП Мастер Practitioner програматае интензивна, фасцинантна програма чија цел е да го продлабочи вашето знаење и вештини за користење на моќните НЛП техники. Програмата се фокусира врз процесто на учење и е осмислена на начин да дава брзи и видливи резултати. Во текот на програмата ќе научите повеќе за комуникацијата и однесувањето преку нови техники како мета програми и вредностиЌе научите како да го зголемите до максимум вашиот потенцијал, преку на пример, техниката на моделирање.

NLP Master Practitioner програмата се осврнува на мастерирањето на вашите досега стекнати НЛП вештини и мастерирање на ново ниво на сите стекнати техники, како и учење како да се применуваат во сосема други агли.

Ќе стекнете утврдени вештини на персусативност користејќи ги вашите вештини со интегритет и ќе бидете во можност да влијаете на другите кршејќи ги нивните ограничувања.

Во оваа програма исто така учите како практично да ги примените НЛП техниките и како да ги    употребувате во различни контексти. Процесот на личен развој продолжува. Крајната цел е интегрирање на сите НЛП техники. По успешното завршување на програмата, добивате сертификат за НЛП Мастер Practitioner.

Во бизнис сферата која постојано се менува, ќе научите како да им помогнете на групите да се ослободат од негативните емоции, ограничените одлуки и ограничени верувања, истовремено имплементирајќи стратегии за креирање на исклучителен квалитет на живеење како за индивидуите така и за самата организација.

NLP Master Practitioner ви нуди комбинација од инструкции, демонстрација, дискусија, моделирање и интерактивно вежбање на НЛП техниките.

Во оваа програма учите напредни НЛП алатки и техники за да изградите одличен перформанс вклучувајќи:

 1. Систе основни нивоа на вештини, поединечно и во комбинација
 2. Дизајнирање на индивидуализирани интервенции
 3. Еколошки направени промени
 4. Менување лесно наназад и нанапред помеѓу содржината и форма
 5. Специфични мастер вештини:
 • Мета програми
 • Техники на временска линија
 • Критериуми (вредности)
 • Инсталација и користење на стратегии
 • Редефинирање на субмодалитети
 • Воспоставување на мултилевел комуникација
 • Преговарање
 • Презентерски вештини
 • Моделирање
 • Користење и трансформација на верувања и претпоставки

Како се спроведува

Оваа програма се состои од 15 дена во 5 модули. Програмата Мастер  Practitioner Program е независна програма за обука.

Секоја група ќе се состои од соодветен број на учесници кои ќе гарантираат личен пристап и коучинг. Во текот на обуката, учесниците се собираат во група за да го вежбаат она што го научиле. Штом ќе ја завршите програмата, се стекнувате со сертификат за НЛП Мастер Practitioner кој е признат од страна на Американскиот Одбор на НЛП.

Марина Анчевска

Марина Анчевска

Teacher

Директор / Основач на Центар за Бизнис Психологија – ЈИЕ

НАПРАВИ ПРОМЕНА ВО ТВОЈОТ ЖИВОТ

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ СЕ СЕКОГАШ ПОДОБРИ

Настани

september

11sep5:30 pm- 7:00 pmИнформативно НЛП предавање
12sep1:00 am- 1:00 amCorporate Training
21sep - 22sep 2110:00 amsep 22NLP Starter

Оваа програма е акредитирана од: