+389 2 61 44 875; +389 78 402 762 contact@centerbpsee.com

Личен и професионален коучинг

Личен и професионален коучинг

Личен и професионален коучинг

coaching_-_untitled_page1
Д-р. Ј.А. Ланд, М-р.

Д-р. Ј.А. Ланд, М-р.

Teacher

Јоке Ланд , Психолог, Системски специјалист, НЛП Мастер Тренер и Инспиратор.  

КАКО ФУНКЦИОНИРА КОУЧИНГОТ

Интервју
Кога ќе не контактирате за коучинг, можете да одредите за кој тип на коучинг сте заинтересирани. Целта на ова интервју е да се запознаеме меѓу себе, да говориме за целите и очекувањата од коучингот.

Локација
Коучингот може да се одржи на било која локација: Во вашите бизнис простории. Во нашите тренинг локации во Скопје.

Контактирајте не и ние ќе најдеме локација што ќе одговара на двете страни.
+389 2 61 44 875
+389 78 402 762

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ СЕ СЕКОГАШ ПОДОБРИ

Настани

january

No Events