• 102G, Stiv Naumov Street, 1000 Skopje
  • +389 (0)78 402 762

Зоран Паризов
Соработник, НЛП Мастер Практичар

 

Работејќи повеќе од 20 години во корпоративно опкружување, како регионален директор на ИС,  стекнал големо знаење и искуство, со нагласок на личниот развој.

Од 2016 година, го започнал своето патување со NLP и сега е сертифициран НЛП Мастер Практичар.

За време на изучувањето на НЛП, го пронашол својот „вистински јас“ – Лајф Коуч.

Тој е член на Групата за коучинг поддршка на Нобл Менхетен во Скопје, обезбедувајќи индивидуални и групни коучинг сесии, како и Mastermind групата.

Во својата коучинг пракса користи различни системски НЛП техники за зајакнување и извлекување на  најдоброто од клиентот.

Неговото мото е – Разбудете се и живејте го животот што го заслужувате!